DĖMESIO: Ši Švietimo portalo versija neatnaujinama nuo 2023 m. gegužės 30 d. Nauja informacija pateikiama atnaujintame Švietimo portale.

Augti su Jėzumi. 2 klasė

arrow_back Grįžti atgal

Augti su Jėzumi. 2 klasė
Erika Margytė, Birutė Jachimovič

Naujasis katalikų tikybos vadovėlis 2 klasei „Augti su Jėzumi“ kviečia pradinukus stiprinti bendrystę su Dievu. Vadovėlio tekstinė ir vaizdinė medžiaga padeda suprasti pamokoje iškeltus mokymosi tikslus, skatina moksleivius gilintis, reikšti savo nuomonę, padeda įgyti žinių ir ugdytis gebėjimus. Vadovėlyje gausu sąsajų su etikos, pasaulio pažinimo, lietuvių kalbos, dailės dalykų turiniu, su literatūra ir tautosaka – tai padeda ugdyti kultūrines ir pilietines vertybes, lavina skaitymo įgūdžius, skatina gilesnį domėjimąsi tema. Vadovėlio užduotys – skirtingų tipų ir sudėtingumo, pritaikytos įvairiems praktiniams vaikų gebėjimams ugdytis, taikyti turimas žinias ir patirtį, įsitraukti į aktyvią veiklą stebint, tiriant ir atrandant.

Tai puiki priemonė mokytojams, leidžianti nenuobodžiai, kūrybiškai organizuoti pamoką, padedanti vesti vaikus džiaugsmingu tikėjimo keliu.

Vadovėlis papildytas pratybų sąsiuviniu 2 klasei „Augti su Jėzumi“, kuriame gausu linksmų, vaikams itin patinkančių užduotėlių, leidžiančių geriau suprasti pamokoje dėstomą medžiagą.




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Dorinis ugdymas
Dalykas
Tikyba
Klasė
2 klasė
Kalba
Lietuvių
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
80
Pirmojo leidimo metai
2019
Leidimas
Naujas (pirmasis)
ISBN
978-9955-29-420-7
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
UAB „Katalikų pasaulio leidiniai“
Leidėjo adresas
Pylimo g. 27/14, LT-01309 Vilnius
Leidėjo telefonas
+37052122422
Leidėjo svetainė
www.katalikuleidiniai.lt
Leidėjo el. paštas
leidykla@katalikuleidiniai.lt
Paskirto vertintojo recenzija
upc-isvada