DĖMESIO: Ši Švietimo portalo versija neatnaujinama nuo 2023 m. gegužės 30 d. Nauja informacija pateikiama atnaujintame Švietimo portale.

Harmonize 2

arrow_back Grįžti atgal

Harmonize 2
Daniel Brayshaw

Harmonize 2 (Oxford University Press) orientuotas į kalbos mokėjimo lygį A2 ir siekia integruotai ugdyti visus programoje numatytus kalbinius gebėjimus. Vadovėlyje apimta visa atnaujinta BP numatyta tematika, komunikacinės intencijos ir kiti turinio dalykai.

Vadovėlyje pateiktos užduotys skatina mokinius ugdyti globalaus piliečio ir mokėjimo mokytis įgūdžius. Mokiniai yra mokomi, kaip sėkmingai dirbti komandoje, spręsti iškilusias problemas.

Mediacijai skirtos užduotys skatina moksleivius ugdyti įgūdžius, kaip mokėjimą apibendrinti, interpretuoti, paaiškinti. “Life Skills” veikla skatina mokinius mąstyti analitiškai, pagrįsti savo atsakymus, išreikšti nuomonę argumentuojant, pritaikyti įgytas žinias gyvenimiškose situacijose.

Vadovėlyje gausu tarpdalykinio ugdymo užduočių. Skaitydami ir klausydami tekstus anglų kalba bei atlikdami projektus mokiniai gali sužinoti apie meno, geografijos, gamtos mokslų, technologijų ir pan. dalykus.

Harmonize 2 pateikiama daug vaizdo medžiagos: dokumentikos, „Youtube“ stiliaus, taip pat 360 vaizdo įrašų, skatinančių mokinių domėjimąsi, kritinį mąstymą bei motyvaciją. Rubrikoje Skill Up atkreipiamas mokinių dėmesys į mokymosi būdų įvairovę ir pateikiama konkrečių patarimų, kaip atlikti tam tikras supratimo (klausymo ar skaitymo) užduotis, kokią strategiją taikyti klausant, skaitant ar rašant skirtingo tipo / žanro tekstus. Vadovėlio medžiaga, užduotys ir rekomenduojami darbo būdai padeda mokiniams plėtoti ne tik anglų kalbos kompetenciją, bet ir mokymosi mokytis, komunikavimo, pažinimo, pilietinę, iniciatyvumo, verslumo, skaitmeninę, kultūrinę, socialinę emocinę kompetencijas.

Vadovėlis parengtas atsižvelgiant į šiuolaikinę mokymo/si aplinką, kai derinamos spausdintos ir skaitmeninės mokymo/si priemonės. Skaitmeninis turinys, mokymosi ir įsivertinimo medžiaga  leidžia padidinti mokinių savarankiškumą ir sumažinti mokytojo darbo sąnaudas.

Vadovėlis yra šiuolaikiškas, patrauklus paaugliams ir patogus mokytojams. 

Vadovėlio komplektą sudaro šios dalys:

●       Mokinio knyga su internetine prieiga (Online Practice)

●       Pratybų knyga

●       Elektroninė pratybų knyga (e-workbook)

●       Elektroninis vadovėlis (e-book)

●       Mokytojo knyga ir prieiga prie elektroninio vadovėlio ir pratybų, mokytojo išteklių

●       Interaktyvios lentos medžiaga CPT

●       Testų bankas

●       Interaktyvios lentos medžiaga CPT

●      Testų bankas




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (anglų)
Klasė
6 klasė
Kalba
Anglų
Tinkamumas specialiųjų poreikių mokiniams
Nepritaikytas
Puslapių skaičius
128
Pirmojo leidimo metai
2023
Leidimas
Naujas (pirmasis)
ISBN
9780194082518
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
Oxford University Press/Atstovas UAB „Humanitas“
Leidėjo adresas
Butrimonių g.9, LT-50220 Kaunas
Leidėjo telefonas
+37037220333
Leidėjo svetainė
www.humanitas.lt
Leidėjo el. paštas
info@humanitas.lt