DĖMESIO: Ši Švietimo portalo versija neatnaujinama nuo 2023 m. gegužės 30 d. Nauja informacija pateikiama atnaujintame Švietimo portale.

Life Vision Upper Intermediate B2

arrow_back Grįžti atgal

Life Vision Upper Intermediate B2
Jane Hudson, Neil Wood

Pristatome vadovėlį Life Vision Upper Intermediate (B2) („Oxford University Press“)

Life Vision Upper Intermediate orientuotas į kalbos mokėjimo lygį B2 ir siekia integruotai ugdyti visus anglų kalbos ugdymo programoje numatytus kalbinius gebėjimus. Vadovėlyje apimta visa atnaujintoje BP numatyta tematika, komunikacinės intencijos ir kiti turinio dalykai. Vadovėlis parengtas remiantis „Oxford“ anglų kalbos mokymosi sistema (OxELF).

Vadovėlyje pateiktos užduotys skatina mokinius ugdyti globalaus piliečio įgūdžius. Mokiniai mokomi, kaip sėkmingai dirbti komandoje, spręsti iškylančias problemas, suteikia galimybę įgyti įgūdžių, reikalingų mokytis visą gyvenimą.

Mediacijai skirtos užduotys skatina moksleivius ugdyti mokėjimo apibendrinti, interpretuoti, paaiškinti įgūdžius. „Think and share“ veikla skatina mokinius mąstyti analitiškai, pagrįsti savo atsakymus, išreikšti argumentais grįstą nuomonę.

Vadovėlyje gausu tarpdalykinio ugdymo užduočių. Skaitydami ir klausydami tekstus anglų kalba mokiniai gali sužinoti apie meno, geografijos, gamtos mokslų, technologijų ir pan. dalykus.

Life Vision Upper Intermediate pateikiama daug vaizdo medžiagos: dokumentikos, „Youtube“ stiliaus, taip pat 360 vaizdo įrašų, skatinančių mokinių domėjimąsi, kritinį mąstymą bei motyvaciją. Rubrikoje Strategy atkreipiamas mokinių dėmesys į mokymosi būdų įvairovę ir pateikiama konkrečių patarimų, kaip atlikti tam tikras supratimo (klausymo ar skaitymo) užduotis, kokią strategiją taikyti klausant, skaitant ar rašant skirtingo tipo / žanro tekstus.

Vadovėlis parengtas atsižvelgiant į šiuolaikinę mokymo(si) aplinką, kai derinamos spausdintos ir skaitmeninės mokymo(si) priemonės. Skaitmeninis turinys, mokymosi ir įsivertinimo medžiaga leidžia padidinti mokinių savarankiškumą ir sumažinti mokytojo darbo sąnaudas.

Vadovėlis yra šiuolaikiškas, patrauklus paaugliams ir patogus mokytojams.

 

Vadovėlio komplekto dalys:

  • mokinio knyga su internetine prieiga („Online Practice“);
  • pratybų knyga;
  • elektroninė pratybų knyga („e-workbook“);
  • elektroninis vadovėlis („e-book“);
  • mokytojo knyga ir prieiga prie el. vadovėlio ir pratybų, mokytojo išteklių;
  • interaktyviosios lentos medžiaga CPT;
  • testų bankas.

 

 




Atsiliepimai

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Duomenys

Ugdymo sritis
Kalbinis ugdymas
Dalykas
Užsienio kalba (anglų)
Klasė
11 klasė
Kalba
Anglų
Puslapių skaičius
151
Pirmojo leidimo metai
2022
Leidimas
Naujas (pirmasis)
ISBN
9780194080996
Būsena
Galiojantis
Skaitmeninis
ne
Leidėjas
Oxford University Press/Atstovas UAB „Humanitas“
Leidėjo adresas
Butrimonių g.9, LT-50220 Kaunas
Leidėjo telefonas
+37037220333
Leidėjo svetainė
www.humanitas.lt
Leidėjo el. paštas
info@humanitas.lt
Leidėjo pasirinkto vertintojo recenzija
life-vision-intermediate-plus-life-vision-upper-intermediate-d