DĖMESIO: Ši Švietimo portalo versija neatnaujinama nuo 2024 m. rugsėjo 1 d. Nauja informacija pateikiama atnaujintame Švietimo portale.
hero

Kvalifikacijos kėlimas ir mokymai pagal įtraukiojo švietimo principus ir darbą įtraukiojo ugdymo sąlygomis (skirtingo vaikų potencialo įvertinimas ir praktinis pritaikomumas)

Kvalifikacijos kėlimas ir mokymai pagal įtraukiojo švietimo principus ir darbą įtraukiojo ugdymo sąlygomis (skirtingo vaikų potencialo įvertinimas ir praktinis pritaikomumas)

Elektrėnų švietimo paslaugų centras
2024-10-22
Rungos g. 5, Elektrėnai
Šia mokymo programa bus siekiama suteikti reikiamas žinias, įgūdžius bei praktikas dirbant su specialiųjų poreikių vaikais, padėti specialistams atrasti, tobulinti, plėtoti įvairias mokymo strategijas, individualizuoti mokymo planavimą ir naudotis pagalbinėmis priemonėmis, siekint užtikrinti visų mokinių sėkmę. Tikslas – užtikrinti, pedagogų kompetencijų stiprinimą veiksmingam darbui su įvairių gebėjimų mokiniais. Programos uždaviniai 1. Formuoti teigiamas pedagogų įtraukiojo ugdymo nuostatas, stiprinti mokytojų, švietimo pagalbos ir kitų specialistų kompetencijas taikyti įtraukiojo švietimo principus, pritaikyti ugdymo procesą skirtingų poreikių mokiniams, planuoti pastoliavimą ugdymo(si) procese,. 2. Padėti įvaldyti įvairių šiuolaikinių metodikų, instrumentų darbui su specialiųjų ugdymosi poreikių turinčiais mokiniais taikymą, siekiant, kad kiekvienas vaikas turėtų galimybę gauti tinkamą ir kokybišką išsilavinimą. 3. Supažindinti su inovatyviomis praktikoje veikiančiomis įtraukiojo ugdymosi/mokymo(si) priemonėmis, metodais, leidžiančiais sėkmingiau organizuoti įtraukiojo ugdymo procesą mokykloje bei skirtingais gabumų modeliais akcentuojant ne tik SUP vaikus, tačiau skiriant dėmesį ir gabiems vaikams, kaip atskleisti mokinių intelektinį potencialą, kompetencijas, kūrybiškumą. 4. Skatinti nuolatinį bendradarbiavimą, ugdymo įstaigų bendruomenių dalyvavimą ugdyme, kad būtų galima geriau suprasti mokinių poreikius ir rasti efektyvius mokymo sprendimus.
Papildoma informacija
Savivaldybė Elektrėnų sav.
Kitos sąlygos Nemokamas
Nacionalinis Ne
Koordinatoriaus el. paštas akvile.kananaviciute@espc.lt
Koordinatoriaus tel. nr. 852834271
Renginio vieta